Ulcer diabetic? Escare? Nu sunt produse.

Ulcer diabetic? Escare?
Ulcer diabetic? Escare? Ulcer varicos? Flamozil este solutia!

Ulcerul diabetic, escarele si ulcerul varicos sunt cele mai frecvente tipuri de rani cronice, afectand peste 1 milion de romani.
Ranile cronice presupun deseori dureri persistente, risc constant de infectii, limitarea activitatilor zilnice pana la imobilitate, vizite la medic si costuri ridicate.
Orice rana care nu raspunde la tratament si nu se vindeca in decurs de 6 saptamani, este considerata a fi rana cronica.

Tratamentul modern al ranilor deschise este reprezentat de produsele pe baza de hidrogel care creeaza un mediu umed, favorabil procesului de vindecare. Studiile clinice au demonstrat ca acest tratament este o alternativa cu reale rezultate, fiind o solutie eficienta din punct de vedere terapeutic si economic.
Conceptul de vindecare a ranii intr-un mediu umed a fost promovat din anul 1960, cand a fost demonstrat ca previne formarea de escare/cicatrici prin crearea unui mediu umed, determinandu-se astfel epitelizarea.Vindecarea ranii intr-un mediu umed previne formarea de escare si accelereaza gradul de vindecare a ranii cu 40% fata de practica traditionala de uscare a ranii.

Flamozil este un hidrogel pentru ca:
- Creeaza un mediu umed favorabil procesului de vindecare
- Inchide rapid rana
- Previne infectiile
- Diminueaza durerea
- Reduce formarea cicatricilor

Flamozil - combinatia optima pentru vindecarea ranilor:
carbomer acid coloidal, carnozina, apa, substanta de conservare - citrat de argint

Concluzii:
1. Flamozil este un gel hidrocoloidal ce nu contine parabeni si este indicat in tratarea ranilor acute sau cronice, umede sau uscate, inchise sau deschise.
2. Flamozil este indicat pentru rani provocate de: picior diabetic, escare, ulceratii, plagi chirurgicale, arsuri, taieturi.
3. Flamozil este un dispozitiv medical care faciliteaza vindecarea ranii prin crearea unui mediu umed si a unei bariere protectoare impotriva infectiilor.

Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Cos  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plateste

Advertising
Advertising

Medical Est este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu Numar Registrul General: 0019352.

Autoritatea Nationala pentru protectia Consumatorilor